Slotdrive:
Donderdag 14 juni 2012 hebben slechts 29 paren deelgenomen aan de Slotdrive, verdeeld over 2 groepen.

De uitslagen van de Paasdrive vindt u onder de button "Slotdrive".


Paasdrive:
Onderstaand verslag ontvangen van Mieke Bosmans en tevens een aantal foto's.

Donderdagavond 5 april 2012 hebben we met 36 paren de jaarlijkse Paasdrive gespeeld.
Bij binnenkomst konden we genieten van de lekkere paaseitjes, die op de bridgetafel klaar stonden.
Bovendien had de feestcommissie, zoals gebruikelijk, weer een prachtig versierde tafel klaargemaakt vol met lentebloemen en schaaltjes paaseieren, zodat iedereen met een klein presentje naar huis ging.
Tussendoor waren er natuurlijk de gevulde eieren, en na de vijfde en laatste ronde heerlijke bitterballen.
Na afloop bleven velen nog gezellig napraten.

De uitslagen van de Paasdrive vindt u onder de button "Paasdrive".


Jaarvergadering:
Donderdag 2 februari 2012 is de Algemene Leden Vergadering gehouden. Na afloop van de vergadering werd er door 29 paren nog gebridged in 2 groepen.
De uitslagen van de Jaarvergadering vindt u onder de button "Jaarvergadering".


Oliebollendrive:
Donderdag 29 december 2011. Oliebollen, champagne en een leuke gezellige avond bridgen, zijn traditioneel de ingrediënten tijdens de laatste bridge-avond van het jaar, de Oliebollendrive. 28 paren waren er aanwezig. En ook dit keer is de feestcommissie er weer ingeslaagd om het iedereen naar de zin te maken. Daarom willen wij via deze weg Maria Vloet, Toos Kersten, Annie Rijk en Annie Zweekhorst nogmaals hartelijk bedanken voor al het goede werk dat zij tijdens de feestdrives verricht hebben. En natuurlijk ook alle andere leden die hun steentje hebben bijgedragen.
De uitslagen van de Oliebollendrive vindt u onder de button "Oliebollendrive".


Kerstdrive:
Het is donderdag 22 december 2011, tijd voor de altijd gezellige Kerstdrive. Vorig jaar was het koud en lag er sneeuw, maar dit jaar is het regenachtig. 39 paren waren er aanwezig, die verdeeld over 3 groepen 5 ronden van 4 spellen hebben gespeeld. Ook dit keer is de feestcommissie weer bijzonder actief geweest. Een mooie prijzentafel bestaande uit schaaltjes met daarop bonbons, en diverse soorten gevulde glazen kaarsenstandaards. Voor iedereen prijs!! Tijdens het kaarten en na afloop werden we getrakteerd op diverse "koude luxe hapjes" en warme snacks. Voor aanvang van het bridgen werd er door Annie Zweekhorst nog een heel "toepasselijke kerstboodschap" voorgelezen, welke u hieronder kunt lezen. Middels deze weg willen wij de feestcommissie nogmaals bedanken voor alweer een geslaagde feestavond.

De kerstboodschap van Annie Zweekhorst:

Welkom Dames en Heren,
namens Toos, Maria, Annie en mijzelf, wil ik u hartelijk bedanken voor de vele leuke reacties op ons sinterklaasfeest. Ondanks dat wij u een beetje voor de gek hebben gehouden, wilde u er toch ook de humor van inzien, dat mag met Sint.

Vandaag een heel ander feest.
Over enkele dagen is het Kerst, een feest van gezellig bij elkaar in een mooi verlicht en versierd huis en lekker eten.

Deze sfeer is heel anders, dan komen we in de stemming van Vrede op Aarde.

Vrede op Aarde kunnen wij hier met elkaar helaas niet bewerkstelligen.

Maar met ons allen proberen in goede harmonie te leven, zal zeker mogelijk zijn, als we respect tonen tegenover onze naasten, verdraagzaamheid en begrip, en willen vergeven als het eens mocht escaleren.
Elkaar de hand reiken en Vrede vinden in uw hart, wat zeker een mooie kerstgedachte is.

Bridge is een heel mooi spel en we doen het met plezier in een gezellige club.

Maar bridge betekent ook een brug, waar we overheen kunnen naar die ander toe om weer te zeggen, Vrede op Aarde, de meest vurige wens van alle mensen.

Hoop dat u de Vrede in uw hart en omgeving vindt, die het leven zo prettig maakt.

Met een lach gaat alles zoveel lichter, en we hebben zoals we hier bij elkaar zijn, de meeste boterhammen wel op.

Hoelang nog, weet niemand, maar ik hoop, dat wij volgend jaar met Kerst wéér hier allen bij elkaar mogen zijn, en terug kijken op een heel goed gezellig jaar met veel bridgeplezier voor ieder van ons.

Deze Kerstdrive willen wij u een lekker hapje aanbieden, en voor iedereen een kleine attentie om mee naar huis te nemen.
Tevens iets tastbaars om de kerstgedachte vast te houden.

Ik wens u allen een gelukkig kerstfeest en een prettige avond.


De uitslagen van de Kerstdrive vindt u onder de button "Kerstdrive".


Sinterklaadrive:
Donderdag 1 december 2011 is weer de jaarlijkse Sinterklaasdrive gehouden. 36 paren waren er aanwezig. Door Mieke Bosmans is er een kort verslag van gemaakt, en ook de gedichten die voorgelezen zijn door Annie Zweekhorst kunt u hier lezen. Wederom complimenten voor de feestcommissie!!!!
De uitslagen van de Sinterklaasdrive vindt u onder de button "Sinterklaasdrive".


Openingsdrive:
Het is donderdag 1 september 2011, start van het nieuwe bridgeseizoen 2011-2012. Traditiegetrouw wordt het seizoen weer geopend middels de altijd gezellige Openingsdrive. 37 paren waren er aanwezig, die gespeeld hebben in 3 groepen. Voor aanvang van de wedstrijd werd iedereen verwelkomd door onze voorzitter Jan Jennissen. Diverse meesterpunten certificaten en bijbehorende versierselen werden uitgereikt aan een aantal leden. En we hadden een gouden-bruidspaar onder ons midden. Toos en Jac Kersten waren maandag 29 augustus 2011 precies 50 jaar getrouwd. Uiteraard werd er voor hun gezongen, en de feestcommissie had speciaal voor hun de zaal versierd. En van Toos en Jac kregen we allemaal een consumptie en een lekker hapje!! Door tijdgebrek hebben we maar 5 ronden gebridged i.p.v. de gebruikelijke 6.
De uitslagen van de Openingsdrive vindt u onder de button "Openingsdrive".


Zondagmiddag Bridge Seizoen 2011-2012:
Alle uitslagen van het Zondagmiddag Bridge worden dit seizoen 2011-2012 verwerkt in een Individuele Competitie, dit om er ook nog een wedstrijdelement aan te geven.
Inmiddels zijn de resultaten van mei 2012 bekend. Het zondagmiddag bridge voor de maand juni zal plaatsvinden op zondag 10 juni 2012 in Maeszicht, aijenseweg 20b te Aijen, gemeente Bergen LB.
De uitslagen van de zondagmiddagen vindt u onder de button "Zondagmiddag Bridge".

free web counter


Website Statistieken